NUFFNANG

Monday, 21 April 2014

Back to normal

Rasanya dah terlalu lama tak menconteng di blog sendiri. Bak kata kawan karib saya , Busy mengalahkan pak menteri! kiki

How's life?

So far so good. Baru habis exam Semester Januari 2014. fuhhh...
Bertarung, berperang selama lebih 2 minggu. Super tired. Ditambah dengan kerja shift yang tak menentu. Kadang-kadang rasa macam nak give up je   T___T
Tapi memandangkan saya ada baki 1 tahun sahaja lagi untuk habiskan study, terpaksa kuatkan dan tabahkan diri. Nasib lah still duduk rumah mak ayah. Almost everything bergantung dan berharap pada mereka. Nak pergi kerja pun ayah yang hantarkan...
Kalau duduk sendiri, memang tak terurus lah jawabnya. Masak pun tak pandai! *krik krik krik...*

How's blog?

Haha soalan wajib pada diri sendiri. biasanya kalau dah tak update berbulan-bulan, UV memang jatuh. But Alhamdulillah, 3 bulan yang lepas UV tersangatlah tinggi. *walaupun tak update blog*
terkejut juga bila tenguk. Rasa macam tak percaya. First time kot dapat UV cecah 200 sehari :')

Ada baki kira-kira 3 minggu sahaja lagi sebelum Semester Mei 2014 bermula. Rasa macam baru je habis exam. dah nak masuk sem baru. cepatnya lah...



2 comments:

memmet lenggeng said...

saya pun jarang-jarang jugak ke blog akhir-akhir ni

roslita thalib said...

kak: iya ke? samalah kita.. hehe