NUFFNANG

Friday, 3 January 2014

Radiusite JB Outlet Launching (4.1.2014)


Bermula daripada Facebook dan website akhirnya mereka berjaya buka butik sendiri. Salute dengan semangat usahawan wanita di bawah ini.  Sikit-sikit lama-lama jadi bukit :)

 Alhamdulillah...
Murah rezeki mereka. Dah buka satu butik lagi di Johor Bahru.
Yang paling happy mestilah orang-orang Johor. 

Walaupun tak pernah shopping dekat radiusite, tapi tetap happy. yeahhhh!


Mana tau lepas ni mengidam nak pakai shawl mahal dan cantik kan. Boleh terus pergi Radiusite yang 30 minit dari rumah. dan yang paling best adalah, butik radiustite sebelah-sebelah je dengan Cala Qisya.


erkkk,, sila sediakan cash yang banyak okehh!




Kalau ghasa-ghasa nak dapatkan free shawl, boleh lah datang awal-awal. tapi saran saya baik tak payah kot. hehe. confirm ramai yang dah beratur dari pukul 9 pagi lagi since mereka buka pukul 10.

So ladies...
tak kan jumpa anda di sana sebab saya patah kaki nak pergi opening Radiusite. hihi.
 Masa Launching Cala Qisya pun nasib baik ada hamba Allah yang sudi teman saya dan jadi driver the whole day :)




7 comments:

TelingaBulat said...

tb kt jb wah area uda lak tuh..boleh lee usha nnti..thanks for sharing ;)

roslita thalib said...

wah bestnya TB :) selamat ber shopping ye...

memmetlenggeng said...

banyak tempat shopping jugak di JB ye?

Ainim Suju said...

Kita tak pernah lagi beli dengan radiusite tapi dengan Al-Humaira adalah dan Shawlbyvsnow

roslita thalib said...

kak liza: aah tersangatlah banyak.kiki. JB penuh dengan shopping complex je

roslita thalib said...

ainim: ros pun tak pernah juga sebab agak mahal. lari bajet.hehe

mimie farid said...

wah, ni rasa nak datang ni. Thanks info!