NUFFNANG

Monday, 9 December 2013

Tahun ini semua dapat hadiah yang sama!


Setiap kali musim 
Happy Birthday to you~ (sila nyanyi dengan penuh semangat) tiba,
setiap kali tulah kepala kami jadi pening and sakit... 
sebabnya tak tahu nak bagi hadiah apa... huwaa. nanes kot

Pilih itu salah..
Pilih ini salah...
Semua serba tak kenalah...

 Cuba tenguk kaum Adam. Nampak apa je yang dia rasa berkenan..
terus grab, pergi kaunter, bayar. Settle!
Beza betul dengan kaum Hawa. Selagi tak dapat barang yang dia nak, selagi tulah tak balik. sanggup tidur kat shopping complex. ihiks 

Padahal list dah berjela...
siap tulis lagi barang apa yang nak dibeli.
Dari kasut, baju, tudung, beg, jam tangan, purse, perfume, coklat...
namakan apa sahaja barangan dan aksesori wanita
Semua habis ditulis

Tapi hakikatnya bila masuk je Shopping complex
mulalah menganga tak tahu nak beli apa
murah sangatlah...
mahal sanagtlah...
tak cantiklah, tak berkenanlah...
macam-macam complain nya!

Akibat daripada terlalu pening dan malas nak fikir panjang...
Akhirnya tahun ini kami decide untuk hadiahkan benda yang sama sorang satu!

Birthday Madarita, Azlina, Zaniah dan tidak terkecuali aku...
Semua dapat BAG.
Haa kan senang... 
Tak ada yang lebih
Tak ada yang kurang
dan
Tak ada yang kecik hati... hihi


(14 Februari-Azlina Shopi)

(18 March-Madarita Ahmat)


(06 April-My Birthday)


(16 Oktober-Zaniah Ishak)

yang lagi gempaknya..
3 daripada 4 BAG kat atas beli kat PADINI!
woottt3
PADINI cukup kaya dengan kami berempat je. muehehe

Tahun depan nak bagi??? 
tak kan Bag lagi
aisehhh.
pening melanda kembali

XOXO


3 comments:

Normi Nieza said...

wow..cantik beg tu..:)

Sukma Haron said...

sembonia tu...i like it........

roslita thalib said...

@normi: terima kasih...

@sukma: hehe yeke...