NUFFNANG

Sunday, 1 December 2013

Menang Segmen Sally

Lama tak update blog, umm lebih kurang seminggu. rasa kekok pula nak menulis. terima kasih kepada yang sudi singgah sini walaupun jarang blogwalking balik. *terharu* uhuk. terima kasih juga kepada encik random sebab pilih AKU untuk jadi salah seorang pemenang Simple Segmen by Sally 

ihik. macam tak percaya je kan.

tadaaa~~
inilah hadiahnya.

curi dari blog sally ;) jangan marah sally.

tak tau sally bagi yang mana satu. semuanya cantik. katanya, hadiah dah di postkan semalam. mungkin next week sampai. tak sabar pula :D

terima kasih sally sebab anjurkan segmen ni. tak pepasal kita menang. hehe




4 comments:

Mia Liana said...

wahhh... tahniah ya...

mama amir said...

Alhamdulillah...tahniah...^_^

Nurul Busyra said...

hi..salam perknalan..nide sharing ^^....follow blog saya juga ye...www.madamhealthy.blogspot.com.. (^^)v tQ

memmetlenggeng said...

terlalu bz, sampai tak sempat check, nama menang ke tak..tah tah dah terlepas..anyway, gudluck