NUFFNANG

Saturday, 28 December 2013

I'm here @ Cala Qisya JB

Assalamualaikum... 
yuhuuu.. 
"update blog hari ini semata-mata nak cakap dah pergi Cala Qisya. muehehe"


i'm part of Calaqueens. hikhik. betapa gigihnya pergi hari ini!

Semalam plan sebelum pukul 11 pagi dah kena sampai butik Cala Qisya since mereka buka pukul 11 a.m.
dan sebab musabab yang lain adalah untuk grab free maggie shawl! ada 50 helai untuk 50 customer pertama.

tapi memandangkan banyak halangan, jalan jam, nak kena pergi atm, sakit perut tetiba, maka plan semalam terbatal dengan sendirinya. sobsob


radiusite & cala qisya sebelah2 je. syurga membeli belah!

sampai Cala Qisya pukul 11.45 am. mak oii, parking dah penuh, orang ramai sesangat. agak sesak kat dalam butik. nak bayar pun kena beratur panjang. 

serius! 
memang rambang mata. semuanya serba cantik. lagi cantik sebab dapat tenguk dengan dua biji mata ni haa. yelah, sebelum ni kan tenguk kat website, tak pun dekat FB or Instagram je. nak pergi butik dekat Shah Alam tu jauh sangat la pula





mata memang tertumpu dekat LACEY ARA JUBAH sahaja. memang itu niat asal ke sini. sekali tak de size pulak.huwaa,,, sedih sokojap

  

LACEY ARA JUBAH 


tapi sedih sekejap je. dah lepas bergambar dengan kak yana, mood terus happy balik. hihi


kak yana sangatlah friendly. cute pulak tu.
 hana tengah meragam. kalau tak dapat ambil gambar dengan si kecik comel tu sekali. 


ty Cala Qisya for this sweet popcorn. kita datang awal. sempatlah dapat doorgift. free maggie shawl dah habis. 

sebabkan LAJ dah tak ada size, at last, beli blouse & maggie shawl.
 nak usha jubah, shawl, dress yang lain dah tak sempat sebab kena masuk kerja pukul 1 pm

but, definetly  I will come again. tak puas woo shopping tak sampai 30 minit tadi. geram je

tataaa...

see u again.

for those yang nak datang, 

Cala Qisya JB Outlet
18, Jalan Padi Emas 1/5,
Bandar Baru Uda, 
81200 Johor Bahru

Open : 11 am-8 pm

Behind New Jakel

dah datang sekali, pasti nak datang berkali-kali. trust me!





4 comments:

Niena Reen said...

Wah bestnya cala qisya dah buka di sana. Radiusite pulak sebelah dia. Adohai, tak puas beli dekat cala qisya, boleh beli dekat radiusite pulak eyh! Seronoknya! :D

Gee Lion said...

jaohnyer johor... huhu...

salam kenal.. (:

wanie ou said...

wahh semua cantikk

Unknown said...

Salam sis
Diorang open tak on sunday?