NUFFNANG

Thursday, 14 November 2013

Vote now for "the best korean drama 2013"

Aku bukanlah peminat tegar korean drama. tapi,,, kalau dah disogokkan dengan satu cerita, hurmm alamat memang habislah. layan sampai pening lalat  jawabnya.

and for this year, tah kenapa, tiba-tiba aku terasa macam nak vote jer for "The Best Korean Drama 2013". sebabnya... tahun ni banyak sangat drama yang best and meletops and aku rasa patut undi kot. haha. bukannya aku dapat share pun kalau diorang menang. just for fun

ada 88 drama kesemuanya. dan anda boleh vote 8 je? uhuk. lagi 80 macam mana.. poning den nak pilih. macam lah tenguk semua cerita kan. buahaha

The Best Korean Drama of 2013


here are some rules from koreandrama:

This year, you can chose all Korean Drama showed in year 2013 in ‘The Nomination Round’ which will run from 2013-Nov-9, 00:00KST to 2013-Nov-30, 23:59KST.

The Top 8 in ‘The Nomination Round’ will go into ‘The Final Round’ which will run from 2013-Dec-1, 00:00KST to 2013-Dec-31, 23:59KST.

Rule in The Nomination Round:-
- 1 IP address can only Nominate for 1 time/day
- 1 time can Nominate for maximum of 8 dramas
- Same IP address can Nominate again after 24 hours
- The Top 8 in ‘The Nomination Round’ will go to ‘The Final Round’
- All Top 8 Dramas will count from 0 in ‘The Final Round’


i already done my part... how about you guys? don't miss the chance to vote for your best korean drama ever. hihi

Happy Votting! :)