NUFFNANG

Wednesday, 6 November 2013

Senarai Pekeliling 81 Skim yang ditambahbaik sudah dikeluarkan.

Pada bajet 2014 yang lalu, PM ada umumkan untuk menambahbaik 81 skim di bawah JPA( JABATAN PERKHIDMATAN AWAM). nampaknya, senarai pekeliling ini sudah keluar. tapi hanya 27 Skim sahaja yang baru dimumumkan. yang selebihnya mungkin akan keluar tidak lama lagi.

Jata Negara dan logo Jabatan Pekhidmatan Awam

saya baru check skim saya iaitu Pegawai Khidmat Pelanggan N17. tapi tak ada. kena tunggu sesi seterusnya. bagi yang nak tenguk tu, boleh ke laman web http://www.jpa.gov.my/?lang=en
kalau nak cepat, klik link je. terus keluar http://docs.jpa.gov.my/docs/pp/2013/ lagi senang, mudah,cepat dan pantas... agak-agak skim anda ada tak yang ditambahbaik?


6 comments:

Giorgio Izas said...

Skim xde lg... hu3

hanisah mat azit said...

Skim saya x ada dlm senarai...

roslita thalib said...

@giorgio: huhu yeke
@hanisah: belum keluar lagi kot. saya punya pun tak ada dalam senarai lagi..

Aefa Aerisya said...

aefa tak keje.. mmg xde skim heehhe

roslita thalib said...

@aefa: nanti dah kerja ada lah skimnya. hihi

Anonymous said...

SKIM PKP KENA JUMUD KER??
MCM SBPA...NAMA JAWATAN PEMBANTU TADBIR PT/PO.....