NUFFNANG

Friday, 1 November 2013

Mana Pilihan Anda: Cadbury vs KitKat

Sebut pasal coklat, ayaq liuq mulalah nak menjejeh (tak senonoh betul). coklat is my favourite snack. tapi tak boleh makan selalu sebab takut gemokks. ihikss.

Senarai Coklat yang selalu aku makan:
1) Vochelle (favorito!)
2) Cadbury
3) KitKat

3 je pun, tak banyak kan. tapi kalau dah beli, memang tak cukup bar kecil. memang bar paling besar aku cari.lepas tu tak nak kongsi dengan orang. makan sorang-sorang sehingga menjilat jari. nampak tak ketamakan di situ. muehehe :P

hari tu korang vote tak dekat fb cadbury? dia kan suruh pilih coklat cadbury kegemaran korang. so what was ur choice? masa tu aku vote for mixed nuts.

Malaysia has decided. Everyone's favourite is *drumroll*

Photo: Thanks for voting, everyone! We asked, you answered – Malaysia has decided! Everyone’s favourite is *drumroll*… #CHOCOLATE !!! You tell us :D ‘LIKE’ if you love it, too! #pickmycadbury
 chocolate tetap menjadi pujaan...


ok done cerita pasal cadbury. mari kita beralih kepada KitKat. #have a break, have a KitKat. kalau 5 kali break, lima kali lah kau makan KitKat. huh,kaya sungguh. 


KitKat agak mahal kalau nak compare dengan cadbury. *eh yeke. entahlah. aku hentam je pun. tapi memang delicious :) 


haa, sampai 9gag pun buat lawak pasal kitkat ni. adoaii. tapi comelss kan ;) hihi. memang berdekak ketawa. dalam sejarah hidup aku, tak pernah makan KitKat macam gambar di atas. ke korang pernah? baik mengaku cepat.

oh iya, KitKat sekarang tengah buat satu contest tau dekat FB and Twitter. boleh memang cash prize.mana tau rezeki anda boleh menag. free2 je dapat duit. siapa nak bagi kan. 

details boleh rujuk dekat sini. sambil tu boleh beramal dekat blog ni sikit. hehe

antara dua coklat di atas, semestinya aku akan pilih Cadbury :') anda pilih mana? cer kongsi sikit.

p/s: salam jumaat


5 comments:

Sukma Haron said...

kitkat murah daripada cadbury tapi cadbury lebih lemak berkrim daripada kitkat....

Sally Samsaiman said...

sally pilih kit kat! :D

roslita thalib said...

@sukma: hehe ty for d info.dah lama sangat tak beli kitkat

@sally: pilihan kita tak sama. hihi

Nurul Faiz said...

suka dua-dua boleh tak? hehe.
coklat mmg sedap kan.

roslita thalib said...

@nurul: boleh je :D coklat memang delicious. hehe.