NUFFNANG

Thursday, 7 November 2013

Lee Kwang Soo fan meeting in Malaysia

Bagi peminat Running Man, pasti sudah terbiasa dengan kehadiran Lee Kwang Soo yang dikenali dengan bermcam-macam nama samaran. start daripada giraffe, betrayer dan macam-macam lagi lah. setiap episodes, ada je kerenah yang dia buat. tapi bila dia tak ada, kompem sunyi. hehe.

semalam dapat berita dari satu sumber mengatakan bahawa Lee Kwang Soo nak buat fan meeting dekat Malaysia? tapi dia sorang jeke yang datang. tenguk harga tiket, perghhh mahal yang amat sangat. paling murah pun RM158? sanggup.... kalau aku memang tak lah. tengah pape kedana.

tak apalah, aku tenguk Lee Kwang Soo kat running man je.. murah, jimat dan tak perlu bayar apa-apa. hehe

tiket belum dijual lagi. tak tau bila dibuka untuk pembelian. mesti beratur orang yang nak beli tu nanti. http://www.ticketpro.com.my/jnp/concert/pop/1203904-lee-kwang-soo.html




4 comments:

Jie Susanos said...

mesti ramai nanti..

wsc biolo obat pelangsing said...

bagamana rasanya ketemu dia?degdegan...

Sally Samsaiman said...

sally pun ada update kat blog..hehe ^_^

memmetlenggeng said...

akak tak pernah tengok running man, tp selalu juga perasan muka dia ni