NUFFNANG

Saturday, 9 November 2013

Internet tak nak dengar cakap...

Grrrr.... ini tandanya tengah geram. harus lah kau tutup mulut sambil ketap gigi.

aisehh,, di saat genting macam ni, boleh pula internet buat hal. huhu. kuota ada lagi. baru pakai separuh. tapi kenapa kau sangat lembab wahai celcom broadband. tidak kah kau tahu tuanmu ini tengah menyiapkan kerja penting. disebabkan kau tak nak dengar cakap, aku menangis dalam hati. susah tau tak.

disebabkan kau juga, aku tak boleh update blog hari ni. tenguk, betapa geramnya tuanmu ini. kalau kau tak ok juga, esok aku cari kekasih hati baru. haa,, nak ke?? cepat elok balik....


10 comments:

Dayat Lucas said...

hhahahah... sabar yerrr.... dayat faham perasaan itu..huhuhu.... ugut je broadband tu... nanti ok lahh tu :) hehehe

memmetlenggeng said...

lama dah akak tak pakai jenis2 broadband nih, tp yg susah kalau outstation, nak kena cari tempat yg ada wifi sokmo...

JAMIL HASHIM said...

SABOR JOLAH

Kesuma Angsana said...

samalah kita sakit hati selalu ngan BB celcom ni!

sha dhira said...

salam kak, pm alamat. ole2 dari korea from : http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/11/counting-to-korea-day-to-go.html
pm alamat sini : https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392

roslita thalib said...

@dayat: sigh,, sampai sekarang internet lembab.. grr

roslita thalib said...

@memmetlenggeng: kak,,tula pasal. bila xde BB payah jugak. tapi tak tahan la bila dia lambat sangat

roslita thalib said...

@Jamil: haha. memang banyak berasabar

roslita thalib said...

@KA: kan,, macam nak tukar pakai lain je. huhu

roslita thalib said...

@shadira: benda yang tak paling disangka adalah mesej daripada kamu. ty adik! :)