NUFFNANG

Wednesday, 13 November 2013

Harap Maaf...

Memandangkan internet yang lembab mengalahkan siput sedut... Misi untuk bw dan reply segala comment tak boleh dilaksanakan buat masa sekarang walaupun tengah free habis... uhuk

Mungkin malam ni aku akan cuba untuk buat semua benda ; blogwalking, follow balik follower, comment, update blog, tinggalkan jejak and etc.

Rasa macam pelik pula tak bw blog kawan-kawan yang lain. macam ada something yang hilang gituu.


dapat dari google image.
macam comel je.. hehe


3 comments:

Sukma Haron said...

kalau internet @ computer problem memang buat sakit hati jer kan....

Sukma Haron said...

kalau internet @ computer problem memang buat sakit hati jer kan....

roslita thalib said...

@SUKMA: haha tahu tak apa. benda tak best terjadi adalah bila internet lembap yang teramat sangat....