NUFFNANG

Tuesday, 12 November 2013

Dapat ole-ole dari Korea?

Assalamulaikum,,, yuhuu. dua hari tak update blog gara-gara internet tak berfungsi.. argghh. sila baca entry di bawah ye. sakit pulak hati kita ni. uhuks.

gara-gara itu jugalah, segala kerja tergendala. email pun baru sempat buka tadi. tup-tup terperasan satu email dari shadira. dia suruh pm alamat? for what. agak pelik jugalah. dengan hati yang diburu perasaan ingin tahu, cepat-cepat buka blog. sah,, shadira from http://akuvsdiashadhira.blogspot.com ada comment di salah satu entry aku. dia cakap ada ole-oleh nak bagi dari KOREA... ^_~



ingatkan, shadira ada kat Korea kat lagi sempena trip dia ke sana. aleh-aleh dah balik Malaysia. macam kejap je kan. hehe. baru pm alamat tadi di Facebook shad. memang excited sangat.

agak-agak, shad bagi ole-oleh apa ye? keychain, baju I love Korea, magnet fridge or bookmark?? tak sabarnya..... :D

p/s: untung berblog. selain dapat kenalan baru, boleh dapat macam-macam hadiah juga. ty dear.


5 comments:

Mazni Munawar said...

wahh seronoknya dpt hadiah. tahniah :)

Aefa Aerisya said...

meh kongsi ole2 tu ros hehehe

roslita thalib said...

@mazni: sama2 :) tak sangka.. hehe

roslita thalib said...

@aefa: hihi boleh je. meh datang JB dulu

sha dhira said...

seprise.. huhu, :)