NUFFNANG

Monday, 21 October 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

24 comments:

buatwanita said...

dari segmen yang sama juga :)

jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Ainim Suju said...

Hi ros. datang singgah sini

roslita thalib said...

@buatwanita : ros dah balas kunjungan. in sya allah nanti ros join segmen tu ye :)

@mselim3: terima kasih sudi singgah. ros dah balas kunjungan :)

roslita thalib said...

@ainim: hai ainim.lama tak bw ke blog kamu.huhu

Asmar Arafad said...

hai..segmen sama, blogwalking here sambil2 nak follow..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Invisible Me said...

IM datang melawat sini dari segmen yang sama :)

azman Arsad said...

singgah kat sini dari segmen mia liana
http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

Risha Melon said...

good luck . done follow :)

Normi Nieza said...

singgah dr segmen yg sama..:)

nur-afiz said...

assalamualaikum... kunjungan balas dari segmen yg sama....

Aben Mpun said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. datang ziarah dari blog ke blog :}

Marou Apple Hijau said...

BBL datang singgah dari segmen kak mia. selamat berjaya ya

recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Assalamualaikum.. balas kunjungan dari segmen yang sama,salam ukhuwah..done follow..
http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?showComment=1382443948675#c716734184835345125

husna zahidi said...

Assalamualaikum..
husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Zamani Abe said...

Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..
gudluck..

Syukri Mohtar said...

singgah dari segment yg sama :D

julia jamaludin said...

singgah petang dekat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Mia Liana said...

Tahniah ya...

http://www.mialiana.com/2013/10/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html