NUFFNANG

Tuesday, 15 October 2013

Salam Aidil Adha 2013

Jika Aidil Adha 2012 yang lalu aku terpaksa bekerja. tetapi berbeza pula dengan Aidil Adha kali ini. dapat cuti sampai esok. weiiii... happy bak kau!

Assalamualaikum dan Salam Aidil Adha bagi seluruh umat Islam yang menyambutnya ;)

Haiwan qurban pun sudah selamat ditumbangkan dan disembelih. yang paling suka pastilah kana-kanak sebab over excited nampak lembu yang begitu banyak. berlari ke sana sini. habis satu masjid di pusingnya. aku yang tenguk je pun dah penat. huhu



ok lah, upin ipin pun nak pergi beraya dengan kawan-kawan ni. nanti kita jumpa lagi ye... bubye semua. 


p/s : jadikan masa cuti ni sebagai masa berkualiti untuk keluarga dan rakan-rakan. hati-hati di jalan raya. ingatlah orang yang tersayang <3 :)


5 comments:

✿✿PuTri BlOggER✿✿ said...

salam ukhwah,singgah dan folow, ada mase meh dtg blog sy......comeinyerr blog akk....isi2 kandungan pun best

roslita thalib said...

terima kasih sebab singgah :) insyaallah nanti akk follow n singgah blog kamu yer. salam ukhuwah

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris From France!!
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************

Seri Selaseh said...

Bagus la bawa anak2 gi tengok cemana org sembelih lembu utk Qurban. Skarang nih asal raya je ada bnyk citer2 bess kat tv. Budak2 pon asyik melekat je ngadap tv tu sampai ke mlm.

ina said...

salam ukhwah..
datang melawat dan follow
jempot datang ke blog saya ye
rinzaryna.blogspot

=)