NUFFNANG

Sunday, 27 October 2013

Pening nak buat keputusan #semester january 2014

Pagi ni tak seceria pagi semalam disebabkan pag-pagi lagi dah bergerak ke tempat kerja. berapa banyak pagi dah dalam satu statement... anyway, good morning all :) selamat bermalas-malasan di atas katil. hehe.

breakfast apa pagi ni? mee goreng, nasi goreng, nasi lemak, roti canai, or lontong? sebut pasal makanan je perut aku dah mula menyanyikan lagu pop yeyeh. lapar oii. tak ada benda nak makan pagi ni. memang kena puasa setengah hari la jawabnya.huhu. tak apa ros.. sabaq na. balik kerja nanti kita bedal ayam goreng kfc yang perisa baru tu ea. apa nama dia? crazy cruch ke apa tah.

Actually pagi ni whatssap aku telah digemparkan dengan satu berita yang tak disangka-sangka. #gemparlah sangat. humm tak lain dan tak bukan adalah jadual untuk semester january 2014 telah pun selamat keluar #oum. memandangkan aku rajin sangat nak buka portal oum, jadi tunggu jelah update daripada rakan-rakan lain. nasib jugalah ada rakan-rakan yang prihatin. kalau tak, bersiap sedialah untuk melayangkan RM100 sebab lewat daftar. tak ke naya. dalah gaji pun cukup-cukup makan aje ni.


4 subjek yang agak tough. 2 subjek kena hafal, lagi 2 subjek kena kira-kira. aku tak tick lagi pun sebab tengah confuse. nak ambil 3 subjek je or 4 subjek... huwaa pening.

ramai cakap business law susah. company law adik beradik dengan business law. so lebih kurang susah. dah dua subjek susah. macro macam boleh terima lagi. management accounting tak sure. humm kesimpulannya???

tunggu, fikir, tanya orang, then baru decide... kot.


7 comments:

Marou Apple Hijau said...

zaman diploma hari tu dah amik business law. nasib baik dapat lecture mengajar law macam ajar budak tadika, 1 1 chapter dia ajar. so far dapat b+ tuk business law. kalu tak, repeat! haha

recent post : 4 Hari Tak Update Entri

Aefa Aerisya said...

aefa da belajar semua tu kecuali company law. mgt acc tak susah.. boleh ambik kot.. biz law agak susah la. kalau lect tak relatekan dgn situasi2 harian yg mudah kita nampak, mmg tunggang langgang nak memahami kes-kes yg dibincangkan. macro pon senang. insyaAllah u can do it~ :D

obat herbal penyakit said...

pening juga liatnya

obat gondok said...

moga cepet selesai

cara mengobati kelenjar tiroid said...

job nya banyak banget

roslita thalib said...
This comment has been removed by the author.
roslita thalib said...

marou & aefa : terima kasih di atas perkongsiannya. dah buat keputusan. sangat membantu. harap2 sem depan berjalan dengan baik. aminn