NUFFNANG

Tuesday, 2 July 2013

Running Man datang Malaysia, tapi mampu ke??

Ye, saya akui.... saya memang peminat tegar Running Man. setiap episod mesti tak kan terlepas daripada tontonan saya. buktinya, episod paling terbaru, RM 152 sudah selesai saya tonton pada pagi tadi. hehe

apa yang boleh saya katakan, setiap kali tenguk RM mesti akan ada sahaja scene yang lucu daripada mereka. mesti pecah perut punyalah!

tapi....

untuk menghadiri dan melihat sendiri mereka secara live, tidak kot buat masa sekarang. mungkin anda diluar sana sudah mengetahui bahawa Running Man akan datang ke Malaysia pada 7 september 2013 ini.

poster ini saya ambil daripada websiti abang nara (beautifulnra.com)

running man in malaysia

lihat sahajalah harga tiketnya. paling murah pun rm169.00.

memang betul-betul tak mampu. itupun anda hanya boleh dapat poster RM edisi terhad...

kalau nak jumpa mereka and minta autograf secara dekat, sila bayar RM 689..

haa, mampu ke engkau?? separuh daripada gaji saya setiap bulan tu. huwaaaa :'(

ini senarai yang saya lihat di website abang nara.


Pakej Premium 
Hi5 & Sesi Autograf
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Pakej VIP RM469.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Cabutan Bertuah – 20 Peminat berpluang menghadiri Sidang Media
Pakej RM369.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Pakej RM269.00
Beg Kertas RM edisi terhad
Poster RM edisi terhad
Pakej RM169
Poster RM edisi terhad


sesiapa yang dapat pergi tu,, memang bestlah kan. nanti post gambar mereka banyak-banyak ye. hehehe



5 comments:

Niena Reen said...

mahalnya tiket. tapi kalau orang yg betul betul minat apa pun sanggup. :D

roslita thalib said...

@niena : yup, tahu tak apa. kita mampu tenguk je. huhu

Ainim Suju said...

Pada saya, itu adalah standard harga tiket utk apa-apa event artis korea Rose. Cumanya kalau fan meeting tu pada saya tak berbaloi kot sebab bayar mahal pun belum tentu dpt augtograph dorg..kalau konsert, leh dapat view yang cantik dan dekat dengan stage..heheh

Mia Liana said...

wahhh.. melopong sekejap...

mumui said...

alaa.. mongji xdatang.. mui dh tgk sampai 156.. hehe