NUFFNANG

Wednesday, 26 June 2013

Wordless Wednesday # 7

baru selesai menghabiskan novel di bawah pada pagi ini :) 

kalau ikut jam rasa macam tak sampai 12 jam dah khatamkan. tapi kalau ikut hari,,, urmmm satu hari setengah lah kot..

 sebabnya semalam baca separuh, pagi ini sambung lagi separuh.. hehe =')




novel ini best... nak buat review kot. nantilah dulu. masa tidak mengizinkan sekarang ini. huhu

ohhh,,, hari-hari boleh jadi WW kalau update blog pun ciput cenggini yang tak sampai satu perenggan 





4 comments:

Giorgio Izas said...

Giorgio xpernah bace Novel... Xpandai sgt nk Feel Novel.. He3

Kesuma Angsana said...

sempat jugak layan novel yer

man said...

hebat itu..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

adzairdawati makdara said...

wah kalau diadaptasikan jd drama pon best ni kan