NUFFNANG

Saturday, 8 June 2013

Senangnya bila ada TONTON !

Terlepas tenguk cerita kegemaran anda? jangan risau, segala masalah akan selesai dengan tonton online versi alaf terbaru *ayat bajet macam duta tonton pulak. buahaha.

Bukan apa, dulu kan tak ada tonton online bagai ni. bila dah melepas tenguk cerita favourite, mulalah nak menangis berguling-guling (ehh ada ke macam tu). sekarang tak apayah risau dah. search je tonton, pup terus keluar di senarai pertama. mudahnya!

yang tak mudahnya bila kena register dulu, lengkapkan apa yang dia nak (kalau sikit tak apa lah jugak) adat kan.... pum pang pum pang, log in baru lah boleh tenguk. tu bagi yang berjaya register lah. yang tak berjaya?? sila cuba next time. kekeke.

pengalaman saya, 3 kali register tonton tu baru lah dapat connect. huhu. agaknya ramai sangat yang nak register kot, tu yang jadi jam sekejap. tapi pape pun sekarang dah tak mengalami masalah itu lagi...

tadi baru lepas tenguk tonton online. maklumlah, tak boleh melepas tenguk cerita hot zaman sekarang ni. tak tahu?? hurmm apa lagi kalau bukan SSID. hehe (walhal kau dah katam 3x novel tu ros!)



tapi,, nak tenguk tonton ni kena cepat. kalau lambat, hurmm habis lah anda kena bayar untuk tonton satu episode. dulu free of charge je. sekarang dah kena charge. hehe. 

Selamat menonton!



2 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

bunda belum pernah tengok drama kat tonton ni...

roslita thalib said...

@Bunda: wassalam. kalau ada masa nanti cubalah, ada banyak cahnnel. contoh macam tv3, ntv7, tv8, tv9. cuma astro je tak ada. hehe. tapi bunda kena register dulu baru boleh tenguk.