NUFFNANG

Wednesday, 5 June 2013

Selamat datang ke dunia blog,,, Yusnita

Assalamualaikum.

pukul 3 baru sempat menulis entry baru. dalam kepala ni dah fikir macam-macam perkara untuk di update. cuma tak berkesempatan sahaja lagi.

semalam hampir 2 jam juga menolong adikku setup blog untuk dia. bukan mudah sebenarnya nak buat blog lagi-lagi buat blogger baru. macam-macam perlu diambil kira. design blog, template, background, layout...belum campur akaun nuffnang and churpchurp lagi tu. memang berejam la kau menghadap laptop tu. haha.

hurmm yang paling lama untuk difikir adalah nama blog. seriuss wehhh.. taip la banyak mana pun, dia akan cakap.. sorry, nama ini telah ada dalam sistem. memang sakit hati sekejap la kan. last-last saya suggest nama yuniekanzahi.blogspot.com. nasib baik boleh.

bagi para blogger di luar sana, kalau singgah blog saya tu.. ringan-ringanklah jari jemari anda untuk follow blog adik saya. hehe. biasalah budak baru belajar kan. mesti ada gabranya lagi. ini tak tahu, itu tak tahu. dulu saya pun macam tu jugak...

meh terjah yuniekanzahi.blogspot.com! jangan lupa follow taw. ty :)



No comments: