NUFFNANG

Sunday, 16 June 2013

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking # 3 oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 16 Jun 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.

tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

10 comments:

AiSyA LiEzA said...

smga bjya!! :)

Giorgio Izas said...

Macam nk join jea GA ni... Best jea Giorgio tengok... (^_^)

Kesuma Angsana said...

gd lcuk yer dear

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com.

Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 9.00 malam ini.

(^_^) Semoga berjaya.

roslita thalib said...

@aisya: terima kasih ya :)

@giorgio: erkk sempat join tak tu??

@KA: terima kasih KA :)

@kak mia: terima kasih :) tak sabar nak tahu keputusannya nanti. hehe

sizziey darliana said...

done follow sini :) http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html ..
jom tolong vote digi Lia ...

Nao Mei said...

singgah menyapa

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Mieya Atiera said...

Mieya singgah bw dari segmen yang sama :)

http://budakshumort.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

Mimie Najib said...

salam. datang berkunjung dari segmen yang sama.

http://april-in-love.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html

follow already =)

Syazwani Afandi said...

Hye.. singgah sini :) dan done follow sini :)

http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/segmen-12-jam-follow-blogwalking-3-oleh.html