NUFFNANG

Monday, 10 June 2013

Jin pun ada akaun Twitter

Sungguh pelik apabila terbaca di akhbar harian metro bertarikh 10 jun 2013 apabila Jin pun memiliki akaun twitter! erkk nak seram ke tidak yer. huhu. nal percaya ke tidak? saya pun tidak tahu. hanya ALLAH sahaja yang tahu apa yang terjadi di langit dan di bumi.

Katanya, jin tersebut mahu bergaul dengan manusia.

nak tahu dengan lebih lanjut? sila baca keratan akhbar di bawah. penat saya cari. akhirnya jumpa juga di google. credit to google image. tak tahu siapa punya. saya copy & paste sahaja


                        

3 comments:

waheed rauf said...

http://gamesyork.blogspot.com/

Mimie Najib said...

betul ke ni??

roslita thalib said...

@mimie: entahla.. tapi di twitter memang dah wujud akaun jin tu. huhu