NUFFNANG

Saturday, 1 June 2013

Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Jun 2013

Wow,,, banyaknya jawatan kosong dalam kerajaan!
(ayat pertama yang keluar bila tenguk list kerja) sumpah, memang banyak!


list ni baru suku daripada banyak-banyak list

jangan lepaskan peluang ini ok! cepat-cepat daftar. 

maklumat lebih lanjut boleh layari laman web ini http://careeron9.blogspot.com/

saya pun tak sengaja bukak tadi. huhu. tahun lepas punyalah payah nak dapat list kerja panjang macam ni. 




2 comments:

Ainim Suju said...

As Salam Ros..boleh daftar kat Jobsmalaysia juga sebenarnya. kat situ banyak updated keje kosong dari sektor awam dan swasta

roslita thalib said...

oh yeke.. tengs ainim for this info :) alhamdulillah ros dah dapat kerja sekarang ni. hehe