NUFFNANG

Friday, 7 June 2013

Irene Nadia Marcello selamat melahirkan baby girl

Alhamdulillah. irene dah selamat melahirkan baby girl yang super comels, semalam 6.6.2013 :)  tarikh yang istimewa kerana isra' mikraj.

kebetulan buka twitter tadi. saja nak check status terkini. tup2 tenguk ada orang post yang irene dah dapat baby girl :) :) woot woot. comel macam ibu dia

tahniah irene. dah menjadi ibu sepenuhnya :) (erkk macam la irene baca kan) hehe


 



semoga irene dan baby sentiasa sihat walafiat. semoga baby menjadi anak yang solehah dan taat kepada ibu dan ayah ye. tak sabar nak tahu nama baby pula  ;)

mesti lepas ni blog dan twitter dibanjiri dengan gambar baby comel....

# pic : twitter & instagram irene nadia marcello


4 comments:

Kesuma Angsana said...

tahniah buat dier, comey sgt baby tu !

Arni vanilla said...

Baby tuh comel sangat . Tahniah kat dia

roslita thalib said...

@KA & arni: yup memang comei sangat2 :)

Mimie Najib said...

tahniah buat irine & pasangan.. =)