NUFFNANG

Monday, 3 June 2013

Ichiban Takoyaki yang super murah dan sedap!

Dulu saya pernah update entry pasal inchiban takoyaki yang sedap tapi mahal. boleh baca di SINI
ramai juga orang yang baca dan tanya apa tu ichiban sebab tak pernah makan. hehe

hari ni saya dah jumpa ichiban takoyaki yang super murah dan sedap hingga menjilat jari. makan sekali pasti mau lagi!!

yang lagi best,,, super murah oiii. 4pcs baru RM 5.00. dala takoyaki dia besar gila. memang kenyang la kalau makan. huhu. dijamin puas hati.

tak percaya, meh tenguk gambar ni. 




mana saya jumpa?? hehe pasar malam area rumah je. memang terbaik!!!


2 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum ros...sedapnya teringat2 je lepas ni boleh beli la..;)

roslita thalib said...

@mas zull: tulah,, memang sedap sangat. beli sekali, pasti nak lagi. hehe. kena belajar buat sendiri la lepas ni :)