NUFFNANG

Saturday, 15 June 2013

Hilangkan jerawat dengan OXY10

Assalamualaikum dan selamat petang sabtu :)

Tengahari ni tak nak cerita entry yang panjang berjela-jela lah. kita kasi yang simple, senang baca dan straight to the point ye. sebab saya tahu anda semua malas nak baca kan. huahaha

anda ada masalah jerawat? mesti lah ada kan satu dua biji tu.

eh tak ada jerawat langsung ke? fuyoo hebatnya. kasi tips sikit macam mana nak kasi kulit licin berseri macam anda....nak tahu juga kan. ^_^

urmm bagi yang ada masalah jerawat tu, jangan risau ye. hari ni saya nak kongsikan sikit pengalaman hilangkan jerawat dengan berkesan dalam satu malam sahaja.

tadaaaa....

google image

inilah produk yang boleh hilangkan jerawat anda tu. saya beli dekat guardian RM8.00-RM9.00 macam tulah. tak berapa nak ingat sangat. hehe. (makan semut banyak sangat letteww)

OXY10 ni tak berminyak, jadi nak pakai time bila pun boleh sebab cair. senang nak apply dan tak melekit. 

tapi sebelum pakai tu pastikan muka dah dicuci terelbih dahulu ye. hilangkan semua habuk, debu, minyak-minyak then baru pakai OXY10.

kalau rasa jerawat tu dah nak timbul, cepat-cepat pakai. in sya allah esoknya dah hilang :) memang berkesan

cubalah sendiri kalau nak tahu ianya sesuai atau tidak dengan kulit muka anda. tapi kalau rasa jerawat makin besau lepas cuba oxy10 ni baik berhenti. kang jadi benda lain pulak. hehe

oxy10 ni ada jual dekat Watson, Guardian, Giant, and Tesco.






2 comments:

AiSyA LiEzA said...

huhuhu... xprnh guna OXY.. nnti leh try ^^

roslita thalib said...

@al: erkk,, kalau tak berkesan jangan marah ros ye. hehe. gurau