NUFFNANG

Tuesday, 4 June 2013

Coming Soon Movie yang harus di Tonton!

Bila bukak cinema online memang berderet-deret list coming soon movie. dan semuanya dalam bulan ini , JUN 2013. memang parak duit kalau tiap-tiap minggu pergi wayang. huhu.

kalau kau anak toke wayang takpe lah jugak kan! memang hari-hari dapat masuk free siap boleh tapaw popcorn and coke sekali. hihi

meh tenguk senarai movie untuk bulan 6 ni

06 june 2013 (tak lama lagi dah. tinggal 2 hari je lagi)


       LARI (ada aaron aziz la!)                   AFTER EARTH                    
                                                          (satu family berlakon)          

PEEK MAN (cerita thai)

13 june 2013

            MAN OF STEEL                          PECAH                          


SWITCH 



20 june 2013

             WORLD WAR Z                   MONSTER UNIVERSITY
          (pewitt Brad Pitt tu)                   (yang ni kompem lawak)




27 june 2013
                              
                                 WHITE HOUSE DOWN                    THE HEAT
                                                  (lawak, dah teguk preview sikit )



sebenarnya banyak lagi list dia. saya cuma bagi list movie yang best-best sahaja untuk di tonton. yang lain-lain tu.... errkkk,, bukan tak best, tapi macam tak menarik je. hehe

aku rasa dah macam pekerja wayang pulak update entry pasal ni. xoxo.

antara banyak-banyak movie,, yang saya nak tenguk sangat semestinya

LARI, AFTER EARTH, MAN OF STEEL, WORLD WAR Z, MONSTER UNOVERSITY &
 THE HEAT

Kalau harga tiket wayang sekali masuk RM14, kali pulak dengan movie yang aku nak tenguk
 (RM14X 6) bukan ke totalnya RM 84.00. WOW! tu baru sorang. kalau ajak kawan teman. dah jadi
RM 168.... erkkkk,,, banyaknya duit habis! belum campur popcorn ngan air lagi...

OMG,,,, tak sanggup perabis duit semata-mata untuk wayang.........!!



4 comments:

kacang buncis said...

kalau anak tokey,filem tu xkuar lagi dh tgk dh...hehehe

roslita thalib said...

@kacang buncis: memang syokk habis la kalau macam tu

noornazuha said...

akak pun hantu Movie jugak..hehe.pernah tgk back to back, tapi sakit kepala la lama sgt duduk..:)

roslita thalib said...

@noornazuha: hehe yeke :) movie marathon la jawabnya ni. hihi..