NUFFNANG

Thursday, 9 May 2013

Segmen: Jom blogwalking jom..!

Assalamualaikum... Segmen ke....??? 

 err tak tahu ke berapa yang di join pada bulan mei ini!



Bagus juga paly buat segmen ni.. almaklumlah,, ada orang tu kan baru tukar url blog.... habis lari semua pembaca ku (perasan sangat!) hehe....

jom blogwalking kat blog ni sebab kita dapat tingkatkan followers, naikkan pageviews dan dapat tambah kenalan baru walaupun tak ada hadiah yang super gempak disediakan.

paly buat 3 hari je. tamat pada 12 mei 2013 pada pukul 11.59 malam.

psstttt..... nak camera macam paly juga boleh tak? smart. hehe






2 comments:

M Hakim Faiz said...

http://www.mhakimfaiz.my/

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen yer !