NUFFNANG

Sunday, 5 May 2013

Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^

Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^

14 comments:

Atin Tory said...

Assalamualaikum,
dari segmen yg sama :D
salam kenal!

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Dianaa said...

balas kunjungan :)
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Ezza Eliza said...

balas kunjungan :)

http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Good Luck ^^

Tulip Merah said...

BW follow sini balik =)

mazni said...

balas kunjungan, dah follow sini balik :D

Nur Amalina Maisarah said...

datang membalas kunjungan..dah lame follow sini :D thankss follow

AyuInsYiraH said...

salam ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

Faris Hakkim said...

datang balas kunjungan..done follow sini..

M Hakim Faiz said...

Good luck and all the best

dieba khairuddin said...

salam..datang membalas kunjungan....good luck :)

Princess Syazliyana said...

bls kunjungan :D

Anem Zahar said...

Balas kunjungan. :)

nurhusnina said...

done follow :)

http://meetninaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html?showComment=1368057142139#c9099753610714922680

Eyma su said...

gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html