NUFFNANG

Friday, 10 May 2013

New Blogbuster Campaign!

Assalamualaikum dan Salam Jumaat!

Dari semalam sampai petang ni mengemas tak siap-siap... esok (11/05) sehingga khamis (16/5) akan berada di Sg. Petani, kedah untuk kursus.

yeaahhh,, kursus lagi. memang best kalau pergi kursus sebab tak yah pergi kerja. muehehe. gurauuu. (kalau tak kerja macam mana gaji nak masuk kan). yang tak bestnya adalah time mengemas baju. tak suka packing...!

bila mood malas nak mengemas datang, memang sangat bagus buka laptop, cucuk broadband and blogwalking! sangat ohsemn. rasa macam........ (sila sambungkan sendiri) hihi

lepas tu bukak nuffnang. macam biasa la, nak tenguk UV and mana tau duit dah bertambah ke kan. mau untung boleh cashout terus (harapan) haha

tup2 tenguk proposed blogbuster campaign dah bertambah lagi!
ohh macam tak percaya je. masuk ni, dah 5 kali pihak nuffnang bagi blogbuster campign. tapi tak ada 1 pun yang Ros join. huhu.

keinginan nak mencuba buat video tu ada. tapi tak berkesempatan je sebab kesuntukan masa dan kesibukan yang teramat.

blogbuster terbaru adalah mengenai what is project C?

umm ros pun tak tahu apakah itu project C.bleum habis baca. deadline pada 16 may 2013. tak tahu sempat ke tak nak upload sebab kena kursus selama seminggu di Kedah.




thank you nuffnang sebab selalu invite ros untuk join blogbuster campaigns ni!
patut mencuba satu hari nanti....

salam! nak siap-siap pergi stesen bas.






5 comments:

mimbar kata said...

thaniah ...

Uncle Lee said...

Hi Roslita, very interesting....blogbuster campaign.
I must check this out.
You have a fun weekend and keep a song in your heart.
Lee.

roslita thalib said...

terima kasih :)

roslita thalib said...

yes very interesting. but i don't know how to make a short video. hehe. no idea

iu-hazirah said...

jom join
http://www.iuzira.com/2013/05/the-first-g-giveaway-by-lulla.html