NUFFNANG

Sunday, 5 May 2013

Demam Keputusan Tak Rasmi Bermula!

Assalamualaikum...


google image


Hati berdebar-debar sebab tak tahu siapakah yang akan menerajui Malaysia selepas ini. Saya rasa anda pun sama juga kan.... Macam-macam boleh berlaku. Apa yang saya boleh katakan, GE kali ini sangat sengit. Kalau tak, manakan wartawan luar sanggup datang ke Malaysia untuk buat liputan GE kali ini kan...

Memandangkan saya kerja shift malam ni, tak dapat la nak tenguk live undi di tv. Nasib baik jugalah ada live undi kat internet ni. kalau tak, mau menganga mulut tak tahu apa-apa berita. hehe. Sesiapa yang nasib sama macam saya juga, jangan risau boleh check laman di bawah untuk lihat keputusan tak rasmi.

http://live.undi.info/
http://www.myundi.com.my/livestreaming.aspx#myundi

Selamat menonton!

erkk... agak-agak esok dapat cuti umum tak?? hehe

# Ya Allah,,, menangkanlah kebenaran....






No comments: