NUFFNANG

Saturday, 23 March 2013

Terpaksa lupakan niat berblogwalking

Sabtu.... bukan senang nak dapat cuti hujung minggu since aku kerja shift.

ingatkan nak bw semua peserta yang join sagmen sama dengan aku. alang-alang tak tau nak buat apa kan...

bulan ini sahaja... 8 segmen telah dijoin! pecah rekod sepanjang berblogging.

tapi.... niat itu terpaksa dilupakan buat sementara waktu kerana tahap kelajuan internet mengalahkan siput dan kura-kura...  huhu.  (maaf ye incik siput dan kura-kura)  nama anda dibawa-bawa dalam entry kali ini.





memang sangat lambat.... why?

limit dah habis..... huhu. 5GB/month. sangat tak cukup owkeeeyyyyyhhhh



1 comment:

my notes said...

mmg sakit hati bela line lembab ngalahkan kura - kura . lagi la ni dah abih kuota . maka guna jer la mobile internet ... tukar jer simkad phone ngan broadband ... baru settle ...