NUFFNANG

Wednesday, 20 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!

Assalamualaikum.

Tengh-tengah malam buta ni saya join segmen daripada cik nabila biela sebab tak boleh tidur. huhu.


klik banner untuk join!

memang lain daripada yang lain sebab kita boleh pilih sendiri 2 hadiah yang kita idamkan dan nak sangat. wahhhh,,, bestnya!. part2 hadiah ni bagi jela dekat aku semua. apa pun boleh. hehehe

tapi kalau diberi pilihan.... ros nak sangat 2 benda ni

Dress


 Peplum


sangat-sangat cantik :) syarat2 pun tak susah mana. just like and follow je.. senang kan

tarikh tutup segmen ini adalah pada 30/3/2013
masih ada banyak masa untuk join.

jangan lepaskan peluang anda untuk menjadi salah seorang peserta nya ok!


11 comments:

shah miea said...

gud luck..

intanfirdaus247 said...

selamat bersegmen..gud luck!

Nur Madihah said...

hai, saya dari segmen yg sama
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah_16.html
good luck! =D

roslita thalib said...

gud luck to u too :)

roslita thalib said...

memnag banyak betul segmen yang rose join bulan ni :) hihi harap menang salah satu

roslita thalib said...

tengs :) good luck to u too

Cikgu Norazimah said...

Dari segmen yang sama..sudah follow

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Wanie Zunidan said...

Assalamualaikum . Salam perkenalan . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Choi•Minhoヅ™ said...

hyee!~ datang dari segmen yang samaa~

http://www.natasya-pink.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html