NUFFNANG

Wednesday, 20 March 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

Assalam...

Segmen kedua untuk disertai pada malam ini:



memang betul nampak kebosanan daku pada malam ini! muehehehe. update entry pasal contest ja kan. takpe, mana tau boleh menang kan. alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan. (eh apa aku merepek tetiba ni)

GA ni baru berlangsung beberapa minit yang lepas. kiranya daku orang paling terawal join la ni ea :)

syarat sangat simple. just follow blog santai leeza dan like fanpage beliau di facebook. haa mudah kan? tak payah nak serabut bagai click sana sini sampai habis loading ke hapa. just nice, simple, dan tak pening kepala.

GA ni cuma berlangsung 8 hari sahaja. so siapa cepat dia dapat.
hadiah-hadiahnya ialah keychain dan fridge magnet.

jangan lupa click banner di atas untuk join ok!

sampai bertemu di segmen-segmen dan GA-GA yang seterusnya..... tataaa~~~





13 comments:

intanfirdaus247 said...

good luck yer dear

Eyma su said...

gud luck awak..(^_^)

roslita thalib said...

tengs dear ;)

roslita thalib said...

ty awak :)

Diana Azis said...

Good luck RT.. juga join GA yg sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Terima kasih ya join GIVEAWAY santai leeza......
boleh lihat senarai peserta di sini :
http://www.santaileeza.com/2013/03/senarai-peserta-giveaway-by-santai.html

Dianaa said...

dari GA yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Budak Kampung said...

dri segmen sme

BK lepak sini tau
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

roslita thalib said...

ty :)

Husna Izzati said...

dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

jaakechik said...

hai salam dear, jaa datang dari segmen yang sama jugak :)

http://www.jaakechik.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

salam perkenalan and gud luck for you dear.

Halimaton Saadiah said...

dari segmen yang sama :)

Diari Si Froggie said...

datang sini terjah peserta GA by santai leeza sarawak :) salam kenal. Hope sama2 bertuah..

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html