NUFFNANG

Saturday, 2 March 2013

Giveaway by kak ain & snow

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu semua :)

Saya je yang kena kerja hari ni. hukhuk.

Apa2 pun, meh join GA ni beramai. Hadiah sangat comels and awesome. Kalau lah boleh menang alangkah indahnya hidup ni. awww!


klik banner untuk join ok!


Tak adalah tamak sangat sampai nak semua hadiah kan. tapi kalau snow nak bagi semua pun, apa salahnya. keke. berangan je lebih. :p

dapat salah satu daripada berpuluh hadiah tersebut pun dah kira bersyukur sangat.

Tapi kenapa saya mesti and wajib menang? sebabnya....

  1. Rose merupakan salah satu peminat Seohyun sejak WGM lagi.
  2. Bekas ahli persatuan Pengakap. (tapi tak berkesempatan untuk ambil exam Pengakap Diraja) huhu
  3. Follower snow yang ke 75, likers yang ke 93.
  4. Pengumpul sejati tudung and keychain2 yang comel.
Done! antara 4 sebab tersebut, 2 antaranya boleh kebetulan sama dengan snow. bila bukak fb n blog snow, memang dapat detect yang snow sangat minat ngan seohyun. banyak betul gambar dia. hihi. 


Due date tak tahu lagi bila. akan diberitahu kemudian.

Hadiah untuk dimenangi :


  1.  tudung bawal 2 tone
  2.  korean keychain
  3.  teddy keychain
  4.  teddy bear
  5.  hadiah misteri 

So, tunggu apa lagi. jom terjah blog http://sayhyeanis.blogspot.com/ untuk menang hadiah yang super bestttt ni!

bubye ^_~




5 comments:

SnowBlue( SeoAnis ) said...

syarat2 baru diupdate
-ain sofia-
http://sayhyeanis.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-kak-ain-snow.html

Lieyana Ahmad said...

dear, jom bagi sokongan join segmen mudah ini. tak perlu tag siapa2 pun . sebb nak kumpul bloglist nnt senang nak blogwalking. kalau bertuah mana taw dapat vintage owl necklace?? tq ye. :)
http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html

heirizalieyana said...

dari GA yg sama
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-kak-ain-snow.html

tenku butang said...

waahhh.. teddy bear i like teddy bear! nk join lah.. tp dh byk sgt join GA nti org kata tamak lak.. hu3..

hai.. saya dari segmen nur Alja birthday GA.. Done Follow u dear.. will u follow me back? thanx dear.. love u.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Cik AmaBEE said...

Jom join Giveaway ohhhsome nih

http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

dan

http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/03/fabuloous-giveaway.html