NUFFNANG

Monday, 11 March 2013

Birthday Giveaway Nur Alja

Assalamualaikum. It's monday again!

seminggu tak buka blog. entry pun dah berhabuk. huhu. sorry ya,,, tak boleh elakkan diri dari kesibukan yang melampau akibat suka buat kerja last minute... siapkan 4 report dalam seminggu... yeahh!

dari melalut banyak2,, mari kita join segmen daripada Nur Alja. actually segmen ni dah berjalan minggu lepas and.... saya merupakan salah satu sponsor nye. hikhik. sape yang nak dapat topup free,, meh2.. join..

sebelum tu kena la buat entry dulu dan tepek banner cute mutet ni di blog anda ok.


Photobucket

selamat bersegmen....

oh ya.... nak tahu apa hadiah menarik bakal menanti anda semua? sila check di SINI  

nantikan kemunculan entry2 baru dari saya. muahaha. bajet glamour ja