NUFFNANG

Monday, 18 March 2013

Akhirnya akaun ChurpChurp bertelur juga!

Assalamualaikum.

belum sempat makan sebab ter 'excited' lebih nak update blog :)

pssttt.....

akaun ChurpChurp saya dah bertelur.... kikiki.

dulu ada RM 0.00 je sebab tak tahu apakah fungsi sebenar bird comel di bawah. daftar je sebab orang lain ada. so aku pun kena ada sekali la. buahahaha.


bulan lepas punya lah google sana sini macam mana nak earn melalui ChurpChurp ni. akhirnya berjaya juga melepasi tahap kekosongan dalam akaun. kekeke.


walaupun tak banyak mana. cuma RM2.20 je. tapi boleh la untuk cubaan pertama kan. bak kata pepatah 

"sikit-sikit, lama-lama jadi bukit"

mana tahu kan lepas ni akan jadi gunung terus :P (berangan bukan main lagi)

ehem,,, sambil2 tu boleh la tolong click DI SINI  untuk menambahkan peluang saya cashout cepat2. 

insyaallah dah genap RM100.00 and dah cashout nanti saya akan buat mini GA untuk para blogger. 

stay tuned ok!

p/s: hari ni tetiba rajin update sampai 2 kali sehari. tak pernah dibuat lagi. meuhehehe



4 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehe rezeki lah tu !

roslita thalib said...

:) menabung sikit2

intanfirdaus247 said...

wah tahniah yer ros...rezeki

roslita thalib said...

alhamdulillah.... rezeki sikit. tapi tak boleh cashout lagi. sob3