NUFFNANG

Monday, 11 February 2013

Simple Giveaway Aisyah Humaira'

Assalamualaikum

Memandangkan mata masih belum mau ditutup akibat penangan satu cawan penuh air Nescafe, marilah kita bersama-sama join Giveaway daripada Aisyah Humaira'. xoxo

Oh ya... sebelum tu jangan lupa follow and like semua sponsor. time to klik klik klik :)

34 pemenang bertuah akan memenangi hadiah yang super awesome !

tunggu apa lagi. jom join reramai untuk memeriahkan lagi GA ni. lagi ramai lagi best kan.

urmmm.... mana tau boleh menang juga. hehe





32 comments:

aisyah humaira' said...

Assalamualaikum.
Senarai peserta dah ada. jom bw sambil berkenalan dengan bakal pemenang :)

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-simple-tapi-gempak.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

MomoiBH said...

dari G.A yg sama. dah follow awak :)

http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

MisEyz BLurz said...

Salam perkenalan...Eyz dr GA yg sama dan follow awk^_^
http://miseyz.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

roslita thalib said...

ty :)

roslita thalib said...

berusaha untuk bw n follow semua.. banyaknya :O

roslita thalib said...

salam perkenalan juga dear. ty follow :)

roslita thalib said...

hai2 da singgah blog kamu tadi smbil tinggal url :) harap-harap la kita boleh menang kan. hihi

SyazwanaMohamad said...

hye :) dari segmen yg sama...hhehehhe

http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

SyazwanaMohamad said...

cik wana dtg dari segmen yg sama :)

http://syazrim.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

atiqah zulkifli said...

blogwalking sini...

Nur Mahirah said...

Salam ziarah serta membalas kunjungan .. done follow :)

http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

Cik PN said...

jalan2 sini bls kunjungan..done follow!

cik sweety said...

salam hai tebarkan kemanisan di sini :)
http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html ;)

maria firdz said...

salam kenal dan follow :
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama... jooom singgah blog ayu..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

NUR HAFIZAH said...

dari segmen yg sama :)

http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

Cik Aida™ said...

datang melawat dari segmen yang sama :)

http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

btw, thanx sudi follow ^^
done follow back :D #389

FarhanahAdzlan said...

gud lak sis :) nanti kalau dah menang kena kasi kita upah sebab kita dah ckap gud lak kat sis hehe *just kidding*

roslita thalib said...

hehe tenguklah nnt ;)

Ms Fiqstie said...

hai .. singgah sini and balas knjngan :]

Setiasmile said...

salam ukhuwah...
singagh jap..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

fatin aziz said...

datang dari GA yg sma..btw gud luck ek :)

Ainim Suju said...

Salam Awak...salam perkenalan dr saya
done follow awak juga

Cik Aishah said...

Singgah sini dari segmen yang sama..:)

aisyah humaira' said...

SEGMEN DAH TAMAT !!

DAN KEPUTUSANNYA ...
TAHNIAH !!!! Anda menang ! Alhamdulillah, rezeki anda. Sila berhubung dengan sponsor yang berkenaan. Jika anda ada sebarang masalah untuk contact mereka, inform pada fb Niera okay ? :) Sila tuntut hadiah dalam masa 2 hari sahaja !!

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/pemenang-simple-giveaway-aisyah-humaira.html

IeZwa RazK II said...

Assalamualaikum,
Jemput join GA terbaru ni. Ada 30 hadiah untuk dimenangi :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

jam tangan casio said...

sukses ya sist :)

Kesuma Angsana said...

slmt bersegmen ye

Ina ZaLinA said...

datang balas kunjungan.. tahniah,, anda menang

Hanif Idrus said...

Salam kenal dan follow
Ambil kesempatan jom exchange bloglist
Hanif Idrus Blog-klik sini
Tolong komen setelah letakkan bloglist…Thanks

Jika setuju saya akan letakkan blog anda di bloglist saya yang ber PR2
Hanif blog bloglist

informasi wisata said...

sukses ya gan :)