NUFFNANG

Saturday, 9 February 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3

Petang sabtu macam ni memang masa yang sesuai untuk join segala segmen atau contest di mana-mana blog.

kalau tulis entry yang panjang berjela confirm tak kan ada orang baca kan. hehe

segmen pertama yang akan di join adalah segmen Saya Follow U, U Follow Me by saudara mselim3.

Dah lama follow blog beliau since mula-mula berbloging lagi. saudara mselim juga selalau comment post karipapkensar dan banyak kata-kata nasihat yang diberikan :) terima kasih.



mana tau ada rezeki nanti follower bertambah beriban-riban. hehe. 

apa yang lebih penting kita dapat kenal-kenal blogger lain dalam dunia maya ni. boleh mengeratkan ukhuwah sesama kita.

ohh,, hampir terlupa. tarikh tutup segmen ni adalah 22.02.2013. ada banyak masa lagi.

jangan lupa join ok ;)

Salam petang sabtu !






23 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum....

Terima kasih bebanyak ...roslita kerana sudi join segmen saya ..
Lepas nie boleh lah bw dan tambah kenalan k...

mselim3

AyueJean AJ said...

Salam... Follow dari segmen sama...

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Jamil Hashim said...

salam segmen yang sama >>> follow me >>> http://jmbelog.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

!eNa PnG said...

Done.. TQ

Kucing Manja said...

assalamualaikum...

singgah dari segmen sama :)

http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Ina ZaLinA said...

salam,, cik ina datang balas kunjungan,,,
thnks sbb singgah di http://inazalina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by_2.html

Miss Ary ✿ said...

singgah =)

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

assalamualaikum...singgah dari segmen sama :)n follow

cinta03 said...
This comment has been removed by the author.
cinta03 said...

salam kenalan dari cinta03
datang dari segmen yang sama...

http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me-by.html?showComment=1360896374181#c287070319666240705

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

angkat kaki join sini :)

Khairun Nadhirah said...

Salam,,done follow,,let's follow back!
http://khairunnadhirah99.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

neesa koizora said...

dr segmen yg sama...done singgah n follow back..

rafie zawawi said...

singgah :)

zulikha ayat said...

salam...
datang balas kunjungan...done follow... ^^

tentanghati said...

salam,

firda datang follow awak balik =)

Angah said...

Salam ziarah

sudah follow dari ---> http://luvvyllashine.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me.html

Nina Maslizza said...

siap FOLLOW :)

Mr.V said...

Done follow :D

intanfirdaus247 said...

Salam. maaf yer baru terjah...lama juga x on9...:) done follow sini juga..:)salam ukhuwah

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

salam ukhwah...done follow u back...

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

Assalamualaikum, maaf baru sempat bw dr segmen yang sama ! salam ukhuwwah dr belog jcb :)

*follower #458

nur hatta said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen yang sama,done follow awak...syukran sudi mem-pollow...;)