NUFFNANG

Friday, 8 February 2013

Kita tak tahu lah!

Ea eh.... kita tak tahu lah yang zahiril adzim, pelakon famous siri Juvana tu ada blog.

huh,,, lambat sangat la ko ni. cerita dah lapuk, pun kecoh. hehe. nak buat macam mana kan. baru start berblogging. tu yang baru dapat info. takpe2, boleh dimaafkan :p

tadi bw dan terjah blog orang-orang yang jadi follower karipapkensar yang tak berapa famous ni...

then tetiba dekat satu blog ni dia senaraikan blog yang jadi favourite dia. tenguk nama zahiril. macam kenal je nama tu, fikir aku dalam hati.

akibat tak puas hati dan tertanya2 siapakah gerangan tuan punya blog... maka aku terjah terus blog beliau. sah memang betul tekaan aku. zahiril lah! suka kejap :) hehe

apa lagi. dah alang-alang menerjah tu.... aku terus add jadi follower dia yang ke 18423. kikiki.


No comments: