NUFFNANG

Wednesday, 30 January 2013

Segmen : Jom Blogwalking

Assalamualaikum.

Jom blogwalking!  sambil tu boleh menang hadiah-hadiah yang menarik. terkejut juga bila tenguk sponsor yang begitu ramai. dah follow dan terjah mereka tadi ;) untungnya kalau dapat salah satu daripad hadiah tersebut. aww

nak join juga? klik SINI

syarat-syarat yang bawah ni copy & paste daripada tuan punya blog iaitu cik nabila biela
dah lama follow blog beliau ;) tapi baru je like fanpage nabila tadi. hehe. sorry ye atas keterlewatanku

SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like page blog aku*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*

hadiah memang banyak. antaranya adalh brooch, tudung, shawl, topup (bagi lelaki). ada lagi sebenarnya. kalau nak tau, moh terjah blog nabila biela. 




20 comments:

Asiah Aisa said...

InsyaAllah saya join :)

Nisah Idham said...

yeahh mari kite BW beramai-ramai.. (^_~) hehe

nabila biela said...

tq join ros^^

roslita thalib said...

mari-mari. join jangan tak join ye... hehe

roslita thalib said...

ok ;) ada masa lagi. tarikh tutup pun 10/2.

roslita thalib said...

sama-sama dear. sambil2 tu boleh mengeratkan ukhuwah sesam kita :) suka bw. hehe

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

; hana nak ajak kamu join segmen hana ;) mana tahu kamu yang bertuah >? jom. bnyk hadiah menarik menanti ;)

shah miea said...

done follow =) follow me back
same segment

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jom-blokwalking-by-nabila-biela.html

eymasu said...

terbang ke sini..hew..follower awak semula #324..thnk dtg blog saya..(^_^)DKDE

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Tyrah Sooneul said...

hai. datang balas kunjungn. hehe. done folow sini. =)

Miss Za said...

dari segmen sama...done follow sini...follow me back kalau belum..
http://meetmissza.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

dari segmen

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

tq singgah, done follow awak.

Ina ZaLinA said...

datang jenguk kembali..
done follow sini...
yang lain jemput sama..

http://inazalina.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

QasehnyaRania said...

singgah dan follow sini dari segmen yg sama dari group 5 hadiah special :)

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

jom singgah blog saya dan salam kenal :)

ALS said...

TAG KAKAK : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

GOOD LUCK

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama. Gud luck :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

Dieba Adieba said...

Assalammualaikum , dieba dtg dari segemen yang sama.. done folo u.. :)

http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking-by-nabila-biela.html

SAM DIA said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal..jom ke blog sy.sorry lambat mai http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html