NUFFNANG

Sunday, 20 January 2013

Hijab and such... iconic year giveaway

Assalamualaikum dan selamat malam.

Tinggal beberapa jam sahaja lagi sebelum tirai ahad ditutup... Masih berbaki 3 jam setengah sebelum jarum jam bertukar ke angka 12.

Dan kesempatan ini saya tak akan sia-siakan sepenuhnya sebab giveaway hijab & such akan ditutup pada hari ini (20/01/2013) tepat pukul 11.59 malam. wee... masih ada masa lagi untuk tulis entry. hehe

Banner untuk GA ni sangat colourful. ceria je bila tenguk :)




Blog sudah di follow. facebook page pun saya dah like awal-awal sebelum entry ini ditulis. tak sabar rasanya nak post dekat blogshop hijab & such cepat-cepat. heee. mana tahu boleh menang kan.

Kenapa saya berlumba-lumba dan tekejar-kejar menyiapkan entry walaupun last minute? sebabnya giveaway yang diberi merupakan 3 shawl yang sangat awesome dan cantik. daebak! baru tahu kalau hijab & such ada jual such a beatiful shawl. dah lama tercari-cari shawl macam ni. tapi tak jumpa pun.  sebabnya dah lama tak keluar shopping. haha

3 Pemenang yang bertuah akan dipilih sendiri secara manual oleh owner blog. mesti pemilihannya sangat teliti kan. setiap seorang akan mendapat salah satu shawl seperti di bawah. copy daripada owner blog hijab & such.

Lace shawl.
lace shawl, tudung kenduri

Dwi colour shawl


Half moon double layer


hijab and such, half moon, chiffon, half moon double layer, tudung murah, half moon murah

wah, memang cantik-cantik belaka lah shawl yang ada di blog ni! rambang mata nak pilih. macam nak grab semua je. hihi. 

#harap-harap boleh menang salah satu shawl tu. Amin :)

1 comment:

Hijab & such... said...

Hi Roslita,

Good luck & terima kasih yea :)


xoxo...