NUFFNANG

Thursday, 13 December 2012

Rindu

Assalamualaikum.

Rindunya pada blog yang dah lama terbengkalai ni. rindu pada rakan blogger. rindu pada penulisan. rindu pada semuanya.... sangat-sangat. Ya, tajuk pada hari ini adalah tentang rindu. keke.

sebulan lebih meninggalkan dunia blog. hari ni perasaan macam membuak-buak nak update blog. tak boleh ditahan untuk sesaat lagi. haha. dapat laptop, ada internet, terus update. MISS U SOO MUCH MY DEAR BLOG. muaxx :p

bulan november hingga disember 2012 banyak meninggalkan kenangan manis bagi diriku. dapat tawaran kerja yang tak disangka-sangka. pergi kursus. jumpa kawan-kawan baru. travel from jb-seremban-kl for 2 weeks. berulang alik with my family dengan beg balik kampung yang besar (ingat kena pindah port dickson). tapi perancangan ALLAH S.WT. tiada siapa yang tahu kan. Alhamdulillah,  dapat ditukarkan ke johor bahru. syukur sangat2. tak payah pindah mana2. stay with my family.... yeaahhh :) terima kasih ayah dan mak yang sanggup bersusah payah selama sebulan ni. LOVE U <3

duduk bersama keluarga lebih indah daripada bersendirian. tapi tak kan la sampai ke tua nak duduk bawah ketiak mak. tak logik jugak kan. haha. entahla. sekarang ni masih tak boleh berpisah dengan mak dan ayah lagi walaupun umur dah 21 tahun. pergi kursus seminggu hari tu pun dok tepon mak aja. hee

hari ni terlalu banyak perkataan rindu yang akan ditulis. rindu seterusnya.... kawan-kawan kursus hari tu. walaupun baru kenal, tapi keakraban kami macam dah 10 tahun kenal. kami sangat rapat. nasib ada FACEBOOK yang menjadi peneman setia untuk berhubung. nak mengharap kredit tepon saja memang tak mencukupi la.. mau bankrup daku kalau dok call kawan yang sorang kat labuan, sorang kat penang, yang lain kat kl dan merata-rata tempat lagi dalam Malaysia ni lah... (bukti saya ada ramai kawan !) sila jangan jelez :p

kalau nak tulis kerinduan hari ni, memang berjela tak habis. banyak sangat. tapi cukup untuk hari ni rasanya.. nak baca nota untuk exam. cuak ni. sabtu dan ahad ni exam..tapi satu buku pun tak khatam lagi ni. adehhh..

# nak bw semua orang kalau bole. tapi tak sempat :( sob sob. kepada blogger yang saya belum follow tu, sorry sangat-sangat ye. insyaallah, lepas habis exam je saya akan terjah blog anda! hehe :)