NUFFNANG

Saturday, 6 October 2012

Oktober gembira

Assalamualaikum

Minggu pertama bulan Oktober, tersangat lah sibuk dengan tugas kampus dan kerja-kerja yang lain. Nak buka blog pun tak sempat. kesian betul. kepada followers yang baru tu, sorry ye lambat jengah dan follow anda semua. insyaallah ada masa nanti saya akan blogwalking korang sampai lebam. hehe.

Alhamdulillah, sudah setuju terima pelantikan jawatan kerja yang baru :) harap semua berjalan dengan lancar nanti.bulan depan pergi kursus di port dickson. yehaaa...boleh cuti sekali ( angan-angan jela kan ) haha




Tak sabar rasanya nak rasa pengalaman pertama kerja kerajaan. senang ke susah ea. huhu. ada rasa takut. tapi teruja lebih la. hehe. tak sangka pula boleh dapat tawaran ni. rezeki saya kot. dan berkat doa daripada ayah dan mak yang tak pernah putus. semoga boleh terus tetap di sini. Amin



8 comments:

BeLLa said...

la sama la kita dpt HKL nurse jugak ke?

roslita thalib said...

umm tak la.. dapat customer service. belum tau lagi ditempatkan di jabatan mana. lepas kursus nanti baru tau. bella dapat tawaran jawatan apa?

mselim3 said...

berkat doa ibu bapa untuk anaknya...insaallah moga sentiasa sukses dalam apa jua bidang pekerjaan yang diceburi....amin.
kita kekawan disini sentiasa mendoakan karipapkensar....k

salam persahabatan...

roslita thalib said...

terima kasih :)

Cik Zaniff said...

bestnya..dh lama idam-idam dapat tu..huuuu

lady scooter said...

tahniah... sekarang pon bukan senang nak dapat keje ngan government...

roslita thalib said...

ty dear :)

roslita thalib said...

insyaallah, ada lah rezeki kamu nanti. jangan berputus asa ye :) saya pun calon simpanan je sebenarnya