NUFFNANG

Wednesday, 31 October 2012

Cari dia sampai dapat.

Hai, selamat pagi. 

Jam sekarang sudah menunjukkan angka 3.54 a.m. and i am still terjaga dan tak tidur dari tadi lagi. orang lain agaknya dah mimpi sampai ke bintang sambil buat peta dekat bantal masing-masing. wakaka.

apa yang daku buat malam-malam ni? tenguk korea, gayut dalam talipon or berangan? semua salah. benda tadi tu daku dah buat awal-awal. hehe. ummm,,, daku tengah main game ni.


siapa pernah main game ni sila angkat jari. muehehe.

oh yeaaa?? ada pulak korang kisah kan. hehe. sebenarnya daku bukan lah gila sangat nak main game ni sampai sanggup bersengkang mata. tak sanggup wehh. baik buat taik mata, lagi best kan. mana tau boleh mimpi kahwin dengan putera raja. alangkah indahnya duniaku ini. gagaga (berangan je lebih) hihihi. 

Actually i am trying to finish up my assigment yang dah terbengkalai hampir beberapa minggu. lagi 17 hari kena hantar. walawehh..please, help me. 3 assigmnet pula tu. kalau satu tak hapa lah juga kan. tapi my brain dah tak boleh nak digest lagi. idea dah kering kontang. tak tau nak taip apa. thats why la daku main game word search. kononnya la boleh cerna balik minda tu. tapi hampeh, makin pening ada la... 

susah betul nak cari. kalau korang semua perasan, ada satu perkataan yang sampai sekarang tak jumpa. mana tah dia sembunyi. nak main sembunyi ibu pula pagi-pagi ni ye. surrender lah "rind" weyhh.. dah tak sanggup nak cari lagi. daku dah angkat bendera putih pun tak nak keluar juga ea. ngada-ngada betul lah. kalau bagi choki-choki agaknya keluar tak? hahaha. (apa yang aku melalut pagi-pagi ni). jangan sampai kedai esok mereng sudah :p

nak sambung buat kerja. memang jadi mata panda lah lagi berapa jam ni. badan minta tidur (penat dan ngantuk), tapi mata tak boleh nak lelap. sebab baru lepas pekena nescafe pagi-pagi buta. arggghhhh

# ada sesiapa boleh tolong carikan "rind" ? kekeke.

7 comments:

elyna mirsada said...

ehehe..cr jgn xcari ^__^

Arifah Waly said...

rind? kah3, tu dia naa, R kat row ke-6, column ke-3..pastu arah jam 1..

erry edz said...

nice blog. salam perkenalan. do follow my blog :)

roslita thalib said...

hehe dah jumpa dah. arifah waly yang tolong ;)

roslita thalib said...

tengs dear :) huhu puas mencari, tapi tak jumpa-jumpa. haha. sekarang dah jumpa berkat pertolongan kamu

roslita thalib said...

salam perkenalan juga. done following you

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/